Nederlands

Plopsa Station Antwerp: ideaal indoor vermaak

Plopsa Station Antwerp: ideaal indoor vermaak
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Op zoek naar hethét indoor-speelparadijs voor kids? Kom langs bij Plopsa Station Antwerp! Je vindt hier 15 gave attracties én maakt kennis met alle favoriete Studio 100-helden! Plopsa Station Antwerp staat garant voor volop vermaak in een sfeervolle en gezellige omgeving, ongeacht de weersomstandigheden. Maak je klaar voor een onvergetelijk uitje met jonge kinderen!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in België, pretparken in Nederland én attractieparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De attracties

Benieuwd wat er zoal te beleven valt in Plopsa Station Antwerp? Je tourt hier mee met Suske en Wiske: De Razende Race, zwaait heen en weer in de spannende attractie Storm op Zee en maakt een vrije val in Wickie’s Valtoren. Ook leuk: ga mee op ontdekkingstocht in Smurfenland in Het Grote Smurfenavontuur, beleef een avontuurlijk ritje op de rug van een kikker in de Bumbamolen of vlieg naar grote hoogte op de Vliegende Fietsen. 

Dol op een ritje in een nostalgische draaimolen? Kom dan zeker langs bij Jommeke’s Carrousel! Stoere piloten vliegen samen met co-piloot Jett tot hoog boven de wolken in de Super Wings. En ben je klaar voor een Roller Disco? Doe dan mee met K3 in de coole K3 Disco Cars. Dappere cowboys mogen de Lucky Luke Express echt niet missen; in dit interactieve schietavontuur laat je zien dat je sneller dan je schaduw schiet! Durf jij het aan?

Eten en drinken in het park
Na al die avonturen en belevenissen heb je vast zin gekregen in een lekker hapje en wat te drinken. Scoor een heerlijk frietje met snack of kies uit pasta, hotdogs, pannenkoeken, en nog veel meer. Oh, en een heerlijk ijsje mag natuurlijk ook niet ontbreken als toetje! 

Uit eten in de buurt van Plopsa Station Antwerp

Wil je na je bezoek aan Plopsa Station Antwerp nog gezellig nagenieten met het hele gezin, onder het genot van een zalig diner? Sluit je dagje uit ideaal af met een bezoekje aan een van de vele restaurants in de buurt van Plopsa Station Antwerp. Via Social Deal ga je voor een onverslaanbare prijs uit eten in de omgeving van het speelpark.

Voordelig overnachten na een dagje Plopsa Station Antwerp

Wil jij na jouw bezoek aan Plopsa Station Antwerp tot rust komen bij een bungalowpark of hotel in de buurt? Via Social Deal profiteer je van aantrekkelijke kortingen op overnachtingen. Benieuwd naar de verschillende verblijfsmogelijkheden? Hieronder vind je een selectie van actuele deals vlak bij Plopsa Station Antwerp. Neem een kijkje en verzeker jezelf van een voordelig en comfortabel verblijf!